Kaliteli Ekip ödülünü Perihan Erdoğan Aldı

Toplam Kalite Uygulamaları kapsamında Kızılcahamam İlçe birincisi olan Perihan Erdoğan İlköğretim Okulu, il genelinde 640 ilköğretim okulunu arkasında bırakarak Yılın Kaliteli Ekip Kategorisi’nde en kaliteli 15 okul arasına girmeyi başardı.

17.02.2011 tarihinde OTDU Geliştirme Vakfı Eğitim Kurumlarındaki ödül töreninde açtığı stantla ilgi odağı olan okul, ayrıca Teşvik ödülünün de sahibi oldu. Vali Yardımcısı, Bakanlık Yetkilileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi ve katılımcı okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı törende İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kamil AYDOĞAN tüm okulları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Perihan Erdoğan İlköğretim Okulu “Ya Ümitsizsiniz, Ya Ümit Sizsiniz” adlı ekip çalışması ile Kızılcahamam da Toplam Kalite Uygulamaları kapsamında teşvik ödülü alan tek okul oldu. Gelecek dönemlerde başarı çıtalarının yükselteceğini belirten Okul Müdürü Hüseyin Gazi YILDIRIM “Öğretmenlerimle gurur duyuyor ve daha birçok başarıya imza atacaklarını biliyorum” dedi.