Tofaş basketbol okuluna yoğun ilgi

Tofaş basketbol okulları Nallıhan, Elmadağ ve Polatlıdan sonra Kızılcahamam dada basketbol severlerle buluştu. Tofaş kulübü tarafından Ankara’ya uzak ilçeler de başlattığı basketbol organizasyonu büyüyerek devam ediyor.

Kızılcahamam Belediyesinin de desteği ile ilçede yaşayan ve basketbola gönül veren gençlere daha iyi bir basketbol eğitimi vermek amacıyla çalışmalarına başlayan Tofaş basketbol okulu Koordinatörü Mehmet Turan Şeker yaptığı açıklamada şunları söyledi. Tanıtım ve ön kayıt aşamasından sonra çalışmalarımıza başladık.Halktan aldığımız tepkiler olumlu ve heyecan veriyor. Hedefimiz; buradaki sporseverlere basketbolu sevdirip, burayı adeta küçük bir basketbol şehri yapmak.

Burada spor ve basketbol anlamında ciddi bir potansiyelin olduğunu düşünüyoruz. Futbolun gölgesinde kalmadan, salon sporu olan basketbolu insanlara sevdirmek ve bu organizasyona sahip çıkmaları nı sağlamak istiyoruz… Bizi destekleri ile onurlandıran, başta belediye başkanımız Sayın Coşkun Ünal olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ediyorum.

            Türkiye’ nin en iyi basketbol organizasyonu olma misyonuyla çıktığımız bu yolda, geleceğin basketbolcu yıldızlarını okullarımıza bekliyoruz dedi