Cumhuriyet öğrencilerinin sirk heyecanı

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri yeni yılın son günü öğretmenleri tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Aski Spor salonunda kasım ayından buyana devam eden büyük Ankara sirkine giderek farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Okul yönetimi okula kurduğu dilek ağacı ile öğrencilere yeni yılda beklentilerini sordu dilek kutusundan çıkan bu beklentilere göre onlara bir sürpriz yapan öğretmen ve idareciler Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencilerine 2010 yılının son gününde bir sürpriz yaparak sirkte güzel bir gün geçirmelerini ve 2011 yılına daha güzel girmelerini sağladılar.

Ankaralı çocukların ve ruhu çocuk kalanların vazgeçemedikleri, eksiksiz bir organizasyon ve dev bir kadroyla oluşturulan Ankara Büyükşehir Belediyesi Büyük Ankara Sirki, her yıl bir başka yenilikle izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Sirklerin renkli dünyasını kaçırmayanlar için bu yıl ilk kez Amerikan Kalso adı verilen dönen makas gösterisi, motorlu küre, 16 köpeğin eşsiz gösterisi ile büyüleyici şovlar başkentliler ve çocukların vazgeçemedi gösteriler olmaya devam ediyor. Her cumartesi pazar saat 14.00 ve 18.00’de iki kez ayrıca pazartesi hariç hafta Her cumartesi pazar saat 14.00 ve 18.00’de iki kez ayrıca pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00’de okullara gösteri sunan Büyük Ankara Sirki, ocak ayı ortasına kadar başkentlilerin gönüllerini fethedecek.