Halil CİHANGER tahliye edildi.

Kızılcahamam Çeltikçi beldesine bağlı Kırkırca köyünde iki ay önce meydana gelen ve köy muhtarı Mehmet Uslunun ölümü ile sonuçlanan davada tutuklanan Halil Cihanger tahliye edildi. 

Olaydan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Halil Cihanger olayda hayatını kaybeden köy muhtarı Mehmet Uslu’nun kesin ölüm raporunun gelmesinin ardından tahliye edildi. Yaklaşık iki ay önce meydana gelen olayda hayatını kaybeden Kırkırca köyü Muhtarı Mehmet Uslu’nun adli tıpta yapılan inceleme sonucu kalp krizi geçirdiği ve buna bağlı olarak hayatını kaybettiği belirtildi.

İki ay cezaevinde kalan ve geçtiğimiz günlerde suçsuz bulunarak tahliye edilen Halil Cihanger konu ile ilgili olarak olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Cihanger suçsuzdum bu adli tıptan gelen rapor ile belgelendi. Hayatını kaybeden Mehmet Uslu’ya Allahtan rahmet diliyorum ona amca diye hitap ederdim bizim büyüklerimize karşı el kaldırmamız söz konusu olmaz dedi. Halil Cihangere kızlcahamamhaber olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.