Trafik kazası 3 ölü 2 yaralı

Kızılcahamam - Ankara D-750 karayolu  kantar bölgesinde meydana gelen trafik kazasın 3 kişi öldü iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Kızılcahamam Belediyesi güreş takımı hocası Halil YILMAZ bu sabah 08.00 de Çağatay ilköğretim okulunda oyunu kullandıktan sonra eşini aştiden memleketine yolcu etmek için   06 HAY 81 plakalı özel otomobili ile yola çıktı.   Kazanı geçtikten sonra kantarın karşı istikametine geldiğinde  direksiyon hâkimiyetin kaybolması sonucu araç takla attı. Meydana gelen kazada Hüsnaver YILMAZ, Sırma YILMAZ, ve Ayşe YILMAZ, hayatını kaybederken Muhammet YILMAZ ve Güreş hocası Halil YILMAZ yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ambülânsları ile Ankara Dış kapı hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumun iyi olduğu belirtildi.

Kazan ve Kızılcahamam belediye başkanları kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kızılcahamamhaber olarak İlçemiz Güreş takımı hocası Halil YILMAZ kardeşimizin kazada hayatını kaybeden Annesi,Babası ve Eşine yüce mevladan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılara  acil şifalar diliyoruz.