Güreş takımımız birinci ligde mücadele ediyor.

Türkiye 1.güreş liginde mücadele veren Kızılcahamam Belediyesi büyükler serbest güreş takımı Konya’da 24,25,26,27,28 Mayıs tarihleri arasında başlayan müsabakalara katılmak üzere Konya’ya gitti.

Bugün başlayan ve Türkiye genelinden 21 takımın mücadele verdiği 1.lig müsabakalarında Kızılcahamam’ı temsil edecek kafile 16 sporcu ve 2 antrenördenve 2 yöneticiden oluşuyor. İstanbul Büyükşehir, Bursa Büyükşehir, Ankara Adalet ve Aski Sporun seri başı olarak katıldığı lig müsabakaları 5 gün sürecek.

Kızılcahamam belediye güreş antrenörü Halil Yılmaz ve Mehmet Çetin Kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Türkiye’de iki takımı birinci ligde olan İstanbul Büyükşehir, İzmir Büyükşehir, Ankara Aski spordan sonra dördüncü takım olarak Kızılcahamam Belediyesi geliyor bu Türkiye şartları göz önüne alındığında Kızılcahamam Belediyesi güreş takımının büyük bir başarısıdır. Kısıtlı imkânlar ölçüsünde bu başarıya imza atan sporcularımızı kutluyoruz. Bize desteğini esirgemeyen belediye başkanımız Sayın Coşkun Ünal’a da teşekkür ediyoruz diyen Halil Yılmaz beş gün sürecek müsabakalarda hedeflerinin ligden düşmemek olduğunu da dile getirdi.

 

Takımımız bugün yapılan tartı ve kura çekimi sonucunda grubu belli oldu.

 

1- İstanbul Büyükşehir Belediyesi

2- İller Bankası

3- Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı

4- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

 

Kızılcahamam belediyesi güreş takımı bugün başlayacak 1.lig müsabakalarında kocaeli büyükşehir belediyesi ile karşılaşacak takımımıza başarılar diliyoruz