Avrupa gezisine ait bütün fotoğraflar

Kızılcahamam Belediyesi tarafından kardeş şehir Weilburga düzenlenen ve aralarında Almanya nında bulunduğu 11 ülkeyi kapsayan 10 günlük Avrupa turu sona erdi.

10 gün süren ve 7250 km yolculuk yapılan geziye katılan 94 kişi yapılan bu kadar uzun mesafeli yolculuğa rağmen mutlu bir şekilde döndü.

Birçok Kızılcahamamlı ilk kez Türkiye dışına çıkmanın ve Avrupa’yı oluşturan memleketlerden 11 tanesini görmenin mutluğunu yaşadı. Gezinin başında yaşanan yeşil pasaport problemi gidiş güzergâhındaki programları altüst etse de yinede güzel bir geziydi.

Metro turizm tarafından üstlenilen ve iki otobüs dört kaptan ve bir rehberin katılımı ile gerçekleşen yolculukta rehberimiz Nebil Özyiğit beye kaptanlarımız Murat, bizlere 7250 km lik yolculuğumuzda yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz.

Bu yolculukta merak ettiğimiz Avrupa kıtasında bulunan Bulgaristan, Makedonya, Kosova,  Karadağ, Hırvatistan, Slovenya, Almanya, Avusturya, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluğun içerisinde bulunduğu bu 11 ülkeyi gören Kızılcahamamlılar gezi sonunda Avrupa hakkında belli fikir sahibi olarak Türkiye’ye döndüler.

Türkiye ile kıyasladığımızda gezdiğimiz bu ülkelerin içerisinde Almanya, Avusturya ve Slovenya kentleri yolları ve sistemi ile gerçek bir Avrupa ülkesi görüntüsü çizerken bu ülkeler dışında bulunan diğer ülkeler Türkiye’den her yönüyle daha geride izlenimi verdi bize.

Yolculuk sırasında gümrük kapıları uzun bekleme süreleri ile bu gezinin en çekilmez zaman unsurları arasında yerini aldı. Bu tür gezilerde sayı ne kadar az kültür seviyesi ne kadar yüksek olursa yolculuğun da buna orantılı olarak bir o kadar keyifli ve güzel olacağı kanısındayız.

Sözü daha fazla uzatmadan gezdiğimiz bu ülkelerden Kızılcahamam haber objektiflerine yansıyan fotoğraf kareleri ile baş başa bırakıyor ve bu gezinin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 

                                                                 WEİLBURG

 

   

Weilburg - Almanya

 

   

Almanya yerel ürünler merkezi açılış

WEİLBURG TA YAPILAN GECE

    Almanya Weilburg ta yapılan gece

 

                                                 SLOVENYA - LYBULYANA

  Fotoğrafların Tamamı İçin Tıklayın

Slovenya - Lybulyana

 

DOĞA HARİKASI BİR ÜLKE KARADAĞ

  Karadağ ile ilgili bütün fotoğraflar için tıklayın

Karadağ

 

AVUSTURYA - VİYANA

  Viyana resimleri için tıklayın

Avusturya - Viyana

 

    BOSNA HERSEK     Bütün fotoğraflar için küçük resme tıklayın

Bosna Hersek

 

  Fotoğrafların tamamı için tıklayın Macaristan-Budapeşte