Kızılcahamam'da baltalı soygun../..Video

Altunaylar mağazasına giren hırsızlar içerden bir plazma televizyon aldıktan sonra kayıplara karıştı.

Olay önceki gün meydana geldi. Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre Ankara Caddesi üzerinde bulunan Altunaylar mağazasına gece saat:02.30 civarında kimliği belirsiz kişiler bir araçla gelip dükkânın kapısını baltayla kırdıktan sonra vitrinde bulunan bir plazma televizyonu aldılar bir tanesini de kıran hırsızlar olayın hemen ardından kaçtılar

Dükkânda bulunan alarm ve kameraya aldırmadan hırsızların işyerine girip televizyon çalmalarına şahit olan komşunun bağırarak müdahale etmesi pişkin hırsızları kızdırmış olmalıki sesini kesmesi için gören vatandaşı uyarmışlar ve işine bakmasını söylemişler.25 saniye içerisinde camı kırıp bir adet plazma tv çalan bir tanesine de kıran hırsızlar kayıplara karıştı.

Polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerasındaki görüntülerden hareketle hırsızları akalamak için soruşturma başlattı.

Son 15 gün içerisinde Ankara Caddesi üzerinde iki işyerinde hırsızlık olayı olduğu bir işyerine ise teşebbüs edildiği ifade edildi. Cadde üzerinde bulunan İtimat Bakkaliyesinin kapısının camını kırarak içeri giren hırsızlar vitrinde bulunan sigaraları alıp kaçarken polis suçüstü yakaladı.Yine cadde üzerinde bulunan bir markete girmeye çalışan hırsızlar ise kapıyı açmaya çalışırken polisin geldiğini görmeleri ile kaçtılar.

Yakalanan hırsızlar savcılık tarafından serbest bırakılırken kaçan hırsızlar ile ilgili polis soruşturma başlattı


Kızılcahamam'da Baltalı soygun
Yükleyen kizilcahamamhaber. - Son dakika haberler

 

Reklam:

SUNPET:ÜNLÜLER DİNLENME TESİSLERİ Metin ÜNLÜ

 ÜNLÜ DİNLENME TESİSLERİ GÜVENAL-GAZ DA BÜYÜK İNDİRİM

DÜNYANIN EN GÜVENİLİR GAZI  1.79 TL