30 Ağustos zafer bayramı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer bayramı sabah Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Çelenk konulmasının ardından Kızılcahamam kaymakamı Bilal Çelik ve Belediye Başkanı Coşkun Ünal garnizon komutanı ve vatandaşların zafer bayramını kutladı.

Zafer bayramı kutlamaları her yıl akşam askerlerin fener alayı ile çarşıda yürümesi ile sona ererdi. Bu yıl farklı olarak jandarma önünde bekleyen Minik yürekler mehteran takımı ile farklı bir heyecan yaşadı. Daha çok miniklerden oluşan mehteran takımının gösterisi ardından gelen bando ve askerlerin fener alayı yol boyu Kızılcahamamlıların yoğun ilgisi ile ana cadde üzerinden soğuksu milli parkı girişine kadar yürüdü.

Dönüşte mehteran takımı kaplıca parkında hafta sonları yapılan Muhteşem Ramazan akşamları ile devam etti.Burada Fazlı Çoban tarafından söylenen marşlar ve türküler izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken dağıtılan Türk bayrakları ile vatandaşlar 30 Ağustos coşkusuna ortak oldular.Etkinlikler çocuklara yönelik yapılan etkinliklerle sona erdi.