Beş günlük festivalin ardından ../..Video Haber

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen ve beş gün devam eden Kültür Sanat ve Su festivali Cumartesi yapılan final ile sona ererken kızılcahamamhaber olarak festival izlenimlerimizi ve festivalde yaşanan olayları sizlerle paylaşmak istedik.

Festivalde kızılcahamamhaber olarak çektiğimiz video görüntüleri ile sizlerleri baş başa bırakırken festival görüntüleri devam edecek.


Neşet Ertaş Konseri kızılcahamam
Yükleyen kizilcahamamhaber.


kızılcahamam kültür sanat ve su festivali
Yükleyen kizilcahamamhaber.


kızılcahamam kültür ve su festivali video @ Yahoo! Video

 

Her yıl su festivali olarak düzenlenen festivale bu yıl Kültür ve Sanat festivali olarak da kutlandı. Festivale farklı bir anlam ve güzellik katan kültür ve sanat ile iç içe yaşayan çok sevdiği Kızılcahamam’a farklı değerler katmak için çaba harcayan yıllarca Kızılcahamam da  kadın doğum uzmanı olarak görev yapmış bütün Kızılcahamamlıların takdirini kazanmış geçtiğimiz yıllarda kara akbaba heykeli, pervaneler, yol üzerindeki leylek resimleri ve daha birçok sanatsal çalışmalar yapmış Dr Derviş Özer yüze yakın arkadaşı ile birlikte katılarak Kızılcahamam için güzel bir çalışmaya daha arkadaşları ile birlikte imza atmış oldu.

İşte çok gündeme gelmeyen fakat Festivalin en değerli ve kalıcı eserlerini ortaya çıkartan bu güzelliklerin yaşanmasında emeği geçen herkese kızılcahamamhaber olarak teşekkür ediyoruz


sevcan orhan @ Kizilcahamamhaber.com