Kızılcahamam yol çilesinden kurtuluyor.

Kızılcahamam belediyesi tarafından önceki dönem su şebekesinin değişmesi ile başlatılan ve peşinden kanalizasyon ile iki yılı açkın süredir devam eden yol çilesi bitiyor.

 

Ak Partiye Belediyeyi kaybetmesinde en önemli faktörlerinden biri olan yol bugünden itibaren kilitli taş ile yenilenmeye başlıyor.Belediye Başkanı Coşkun Ünal tarafından göreve geldiği günden sonra hızlandırılarak turizm sezonuna yetiştirilmesi planlanan ana caddeye döşenecek kilitli taş ile ilçenin çehresi değişecek.

 Kızılcahamamhaberin edindiği bilgiye göre bugünden itibaren kanalizasyon döşenen ana cadde üzerine kilitli taş döşenmeye başlanacak. Asfalt kazıma makinesi ile 10 cm den fazla asfaltın kazınması ile birlikte silindirle ezilen yol kilitli taş için hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Coşkun Ünal tarafından verilen 1 Temmuz 2009 tarihine kadar Kızılcahamam turizm sezonuna hazır hale gelecek.

Kızılcahamam için çile olan yol kilitli taş ile yakın zamanda bitecek olması herkese derin bir nefes aldıracak.

Diğer yandan yolların hazırlanması için çalışmalar yapan Belediye kaldırım dışında bulunan ağaçları da kesmeye devam ediyor. Adem Özbekler döneminde başlayan ve kızılcahamamhaber olarak o zamanda gündeme getirdiğimiz bu olay maalesef bugünde devam ediyor. Belediye önünde bulunan cadde’de kaldırım dışında bulunan 10 a yakın ağaç kesildi.

İşte bazı caddelerin kilitli taş döşendikten sonraki hali.

 

 

Şehit Mehmet Erdem Caddesinin kilitli taş döşenmiş hali

 

 

Ankara Caddesi Belediye Önü bugünkü hali

 

 

 

Kilitli Taş döşendikten sonraki hali