Sivas spor Kızılcahamam'da kampa giriyor

İstanbul Büyükşehir Belediye spor yenilgisi sonrası liderlik koltuğunu Beşiktaş’a kaptıran Sivas spor, hafta sonunda Hacettepe spor’a konuk olacak. Teknik Direktör Bülent Uygun, futbolcularını stresten uzak tutmak için takımı Kızılcahamam’da bir hafta kampa yaptıracak.

Türkcell Süper Lig'in zirveyi kovalayan ve uzun süre liderlik koltuğunda oturan Sivas spor, Gaziantep sonrasında yaşanan krizin ardından bu hafta da İstanbul Büyükşehir Belediye spor’a 2-1 mağlup olarak liderlikten indi. Hem peş peşe alınan iki mağlubiyet hem de liderlikten olmak Sivas spor’da moralleri bozdu.

Yiğidolar, kalan 3 haftayı iyi değerlendirmek istiyor. Bu maçların ilki olan Hacettepe karşılaşması öncesi futbolcular ve teknik heyet, bugün kara yoluyla Ankara’ya hareket etti. Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcıları, kendi özel araçlarıyla bu şehre giderken, futbolcular ise kulüp otobüsüyle yola çıktı.

Hareketten önce futbolcular, 16 hafta süren liderliğin kaybedilmesiyle ilgili konuşmak istemedi. Sivas spor yönetimi ve teknik heyetin, futbolculara Gaziantep spor ve İstanbul Büyükşehir Belediye spor yenilgilerini unutturmak için Ankara’ya burdan da kızılcahamam'a erken gitme kararı aldığı öğrenildi.

Kırmızı - beyazlı ekip, ligden düşmesi kesinleşen Hacettepe ile oynayacağı maçın öncesi Kızılcahamam’da kamp havasında bir hazırlık dönemi geçirecek.

Takım Patalya otelde geçireceği kamp için yarın Kızılcahamam'a giriş yapacak