BTP Çeltikçi'yi  pilot bölge ilan etti../.Foto Galeri

Bağımsız Türkiye partisi Çeltikçi Beldesini pilot bölge ilan etti. Belde pilot olunca bedava döner ekmek, seçmenlere gıda, sağlık taraması oy için aklınıza gelen herşeyin olduğu beldede bir miting düzenlendi.BTP lideri Haydar Baş Çeltikçiye gelerek halka hitap etti. Mitinge Çeltikçililerden daha çokile partinin bütün mitinglerine Haydar Baş ile gelen  BTP liler katıldı.

Mitingde bir konuşma yapan BTP Belediye Başkan adayı Mehmet Öz şunları söyledi.

Değerli Çeltikçili hemşerilerim Beni tanıyorsunuz. Sizden biriyim Tüccar Hasan’ın oğluyum. Beldemizin en yaşlı insanı anamdır. Ayşe Öz’dür. Şu aşağıdaki tarlalar benimdir. Hepiniz çocukluğunuzda oralarda oldunuz, koştunuz oynadınız, meyvelerden yediniz. 1992’de çeltikçi Belediyesinin kuruluşunda yer alanlardan biriyim. 

Çeltikçinin hemen en yakın bağ ve bahçelerinde doğup büyüdüm.7 yaşından 60 yaşına kadar nahiyemde halkın içinde dolaştım ve çok değer verdiğim, çok sevdiğim, kendime hep model aldığım insanlarla yaşadım. Bunlardan aklıma gelen bazıları şunlardır.

Selahattin Şahin, Ahmet Efendi, Selman, Şahin ağa, Fahrettin Efendi, Salim Dayı, Çileyin Hüseyin, Bucakçı Mehmet dayı, Motorcu Yusuf, Şefiki Dede, Şahin Ağa, Bu değerli insanların yemeğini yedim ve sohbetini dinledim. Bu çok değerli insanlara hizmet vermek için başkan adayı olarak karşınıza çıktım.

Ben arkasında Prof.Dr. Haydar Baş olan bir başkan adayıyım. Çeltikçi Türkiye’nin göz bebeği olacak. Dar Bölge yaygın kalkınma Modeli’nin projeleri Çeltikçide hayata geçecek dedi.