Belediye Başkan Adayı Adem ÖZBEKLER

Kızılcahamam belediye başkan adayı olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından imzalanan ve yarın açıklanması beklenen Muhittin Güney ismi son anda Değişerek Adem Özbekler oldu.

Sürecin sonuna yaklaştığımız ve adayın açıklanması için herkesin Cuma günü Saat :10:00 da genel merkezde yapılacak basın toplantısına kilitlendiği bir dönemde mevcut başkan için herşey bitti derken devreye giren Ak Parti ilçe Başkanı Sefa Yıldırım uzatmalarda adayın rotasını değiştirdi.

Daha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yarınki açıklamayı bekleyen isim Muhittin Güney idi.Bu haberi sizlere iki gün önce kızılcahamamhaber olarak duyurmuştuk.

Heşey bitti derken devreye giren ilçe Başkanı Sefa Yıldırım yaptığı girişimler neticesinde olayı Adem Özbekler lehine çevirdi.Olmaz denen oldu Başbakanın imzaladığı bir adayın ismi ilk kez Kızılcahamam için değişerek Adem Özbekler oldu.Teşkilatın isteği üzere adayda değişiklik yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İlçe Başkanı Sefa Yıldırım’ı arayarak “Kızılcahamamı tekrar istiyorum” diyerek  Teşkilat ve aday adaylarının   birlik ve beraberlik içerisinde Kızılcahamam belediye başkanlığını tekrar almalarını istedi.