Belediye başkan adayları biraraya geldi.

2009 yerel seçimleri yaklaşırken Kızılcahamam’da aday ve siyai hareketliliğin en yoğun olarak yaşandığı partilerden bir tanesi olan Ak Parti aday belirlemede sona yaklaşırken İlçe başkanı Sefa YILDIRIM önceki gün Asya Termalde aday adayları ile yemekli bir toplantı yaptı.

Ak Parti ilçe Başkanı Sefa YILDRIM başkanlığında yapılan yemekli toplantıya Belediye Başkanı Adem Özbekler Ankarada olduğu, Hüseyin Gökalp ise işlerini mazeret göstererek  katılmadılar.Çeltikçi Belediye Başkan Adayı Hidayet Demirhan ve diğer aday adaylarının katıldığı yemekte İlçe Başkanı Sefa Yıldırım  bir konuşma yaparak şunları söyledi. “29 Mart 2009 yerel seçimlerine Ak Parti olarak amaçlarının Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu belirterek sizlerden aldığımız güçle hangi adayımız aday olursa olsun allah kime nasip ederse onunla birlikte Belediye başkanlığını kazanacağımıza inanıyorum dedi.

Toplantıda söz alan Belediye Başkan adayları birlik beraberlik mesajı verirken güncel konular hakkında durum değerlendirmesi yaptılar.