Kimi aday olarak görmek istersiniz anket.

Kızılcahamamda yaklaşan yerel seçimlerde partilerde hummalı bir çalışma devam ediyor.Adalet ve Kalkınma Partisinde Perşembe günü Başbakan tarafından yapılan Belediye başkan adayları açıklamasında Kızılcahamam açıklanmadı.

11 belediye başkanı aday adayı ile  Kızılcahamam’da rekor müracaatın olduğu partide önümüzdeki hafta içerisinde anket ve teşkilat tamyülü yapılarak Kızılcahamam’ın gelecek beş yılını yönetmeye talip Belediye Başkan Adayı belli olacak.

Kızılcahamam haber olarak kızılcahamamlıların nabzını tutacak bir anket başlatıyoruz.Ak Partiden Belediye Başkan adayı olarak kimi görmek istersiniz.

Yapmış olduğumuz bu anketin belirleyici bir faktörü yoktur.Fakat İlçemizde yaşayan insanlarımızın Ak Partiden kimi belediye başkan adayı görmek istediği noktasında siyasi çevrelere ışık tutacaktır.

Anketimizin süresi beş gündür 6 Ocak 2009 Salı günü anketimiz sona erecektir.Siz okurlarımızdan ve aday adaylarımızdan isteğimiz yapılan bu ankete birden fazla oy kullanmaya teşebbüs etmemenizdir.Net üzerinde yapılan anketler nekadar güvenli metotlar ile yapılsada insanlar hilelere başvurmakta,butür yollara başvurmak isteyen tesbit edildiğinde sistemden çıkarılacaktır.bizim ricamız bu yollara başvurmadan herkesin bir kez oy kullanamsı yönündedir.İlginize teşekkür ediyoruz.

Anketimize ana sayfadan ulaşabilirsiniz  

        

                                    www.kizilcahamamhaber.com