Seyyar muayene aracı geliyor

Araçlarını muayene ettirmek isteyen hemşerilerimiz bundan böyle Sanayi girişine kurulacak seyyar araç muayene istasyonunda araçlarını muayene yaptırabilecekler.

Muayene işlemini yapan yetkilinin kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada binek araçları için 20 ticari araçlar için 40 dakika sürmektedir. Fren tertibatından direksiyon sistemine, süspansiyon sisteminden egzoz emisyonu na kadar toplam 100 noktada kontrol ile araç muayenesi gerçekleştirilmektedir. Kötü durumdaki araçlara onay verilmeyerek bir aylık tamirat süresi verilmektedir. Trafiğe çıkış onayı alamayan araçlar trafikten men edilecektir. dedi.

Kızılcahamam’da kurulacak tam teşekkülü muayene aracı iki haftada bir gelip iki gün araç muayenesi yapacak.Araçların ortalama 100 ile 110 lira arasında bir rakama muayene edileceği ifade edildi.