MHP li vekiller ilçeye gelmeye başladı

      Cumartesi günü başlayacak kamp için gelen mülletvekili ve merkez karar yönetim kurulu üyeleri Patalya Otele giriş yapmaya başladı.
      MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında, Patalya Otelde gerçekleştirilecek kampa, milletvekillerinin yanı sıra Merkez Yönetim Kurulu üyeleri de katılacak.
      Türkiye’nin gündeminde yer alan konularla ilgili değerlendirmelerin yapılacağı kampta, önümüzdeki süreçte yaşanabilecek siyasi gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak, milletvekillerinin anayasa değişikliği konusundaki görüşleri alınacak.
      Gelecek yıl yapılacak mahalli yerel seçimlerle ilgili yapılacak hazırlıkların da gözden geçirileceği kampta, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı da yapılacak.
      MYK toplantısında, Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ile İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın TBMM Grup Başkanvekilliklerine seçilmesi nedeniyle boşalan 2 genel başkan yardımcılığı için seçim yapılması bekleniyor.
      Genel Başkan Bahçeli’nin açılış konuşmanın ardından basına kapatılacak olan kampa, isteyen milletvekilleri aileleriyle birlikte katılabilecek