Son günlerin konuşulan sorunu parkı sorduk

Son günlerde Halil Arslan sokak sakinleri yurt ve belediye arasında devam eden park polemiğini Belediye Başkanına sorduk.

Belediye Başkanı Adem Özbekler kızılcahamamhabere yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Söz konusu park ile ilgili bizim belediye olarak hiçbir ilgimiz yok bizden önceki dönemlerde Yaşar yıldırım bu alanı burada bulunan yurda tahsis etmiş daha sonra buradaki alanı Salih Öztürk döneminde ihale edilmiş,yapılan bu ihalede burayı yurt satın almış ve şuanda kendi tapulu malları bizim orada sadece Jeotermal binamız var onun haricinde başka bir yerimiz yok diyen Başkan Adem Özbekler sözlerine şöyle devam etti.

 

Yurt yetkilileri bize gelip kendi yerleri olduğunu burada düzenleme yapıp daha güzel bir ortam hazırlamak istediklerini dile getirdiler,bizim olmayan bir yer hakkında Belediye olarak yapacak bir şeyimiz yok yalnız onlardan isteğimiz parkın kapanmaması ve mahallenin de kullanmasını istedik yurt yetkilileri de bu isteğimize sıcak baktı” diyen başkan Adem Özbekler göreve geldikleri günden buyana bir çok yerde park yaptıklarını hiç kimsenin parkını kaldırmayı bırakın her yerde vatandaşımızın rahatı için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.