Maçlar kıran kırana devam ediyor

Kaymakamlık turnuvasında dün yapılan maçlarda gülen taraf Dilruba ve İş bankası olurken oyun içerisinde yapılan sert hareketler futbolcuları sakatlamaya devam ediyor.

Günün ilk maçında Özdemir Reklam ve Dilruba Restaurant arasında geçti uzun süre 3-3 berabere giden maçta son anlara yaklaşılırken Dilruba yakaladığı iki fırsatı değerlendirince oyundan 5-3 galip ayrıldı.

Günün ikinci maçında ise İş Bankası Karayolları ile karşı karşıya geldi.Oyunun başında üstünlüğü sağlayan İş Bankası maçı sonuna kadar bu üstünlüğü korumayı kalecileri sayesinde koruyabildi maşta iki penaltı kullanan Karayoları bunun birini gol hanesini yazdırınca maçtan 5-2 mağlup ayrılan taraf oldu.

Maç içerisinde bir yandan da ambülans sahada sakatlanan futbolcuları hastaneye taşıdı.Oyunda bileği dnen iş Bankası oyuncusu İrfan bey hastaneye kaldırıldı Ankaraya sevk edildiğini öğrendiğimiz irfan beye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar dliyoruz.Yine sakatlanıp hastaneye kaldırılan karayolları oyuncusu Musa Karlıya da geçmiş olsun diyoruz.

İş bankası kalecisi Musa takımını galibiyete taşıyan oyuncu olurken kendini seyretmek için gelen misafirleride vardı.Rize çayeli den asyada yapılan bir toplantı için gelen çayeli başhekimi hemşerisinin performansından pek mennun olmasada güzel kurtarışlar yaptığını dile getirererk kendisini kutladığını dile getirdi.

Bugünün Maçları :

19:00 Belediye Garaj -Asya Termal

20:00 Anadolu Lisesi - Eğ Alören