Şenlikler başladı P.Başören Köyü Resim Galeri

Kızılcahamam Pazar Başören köyü  düzenlediği 1.Köy şenliklerini köy konağı önündeki meydanda bugün yaptı.

Şenliğe Kızılcahamam kaymakamı Bilal Çelik,Belediye Başkanı Adem Özbekler,Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Fahrettin İlhan,Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Keleş,Yabanabad derneği başkanı Selim Şenol,Özel İdare Müdürü Sedat Topsakal,Emniyet Müdürü Alper Gemvuran ve çok sayıda köylü katıldı.

İlçe Kaymakamı Bilal Çelik bir Başören köyü şenliğinde bir konuşma yaparak butür sılaya dönüş ve sılayı unutmamak için yapılan etkinliklere her zaman desdek olacaklarını söyledi.

Dernek Başkanı Ali Varlı ilkini yaptığımız köy şenliğimizin bundan böyle her yıl yapmayı ve geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz dedi.şenliğe gelen misafirler birer selamlama konuşması yaparken daha sonra misafirlere ve köylüye yemek ikram edildi.

Yemekten sonra Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi Seymen ekibi ilçenin yöresel oyunlarının işlendiği değişik oyunlar oynadı Şenliğe katılanların büyük alkışlarını alan seymen ekibi gösterisinden sonra köylü akşama kadar göremedikleri yakınları ile hasret giderirken bir hafta sonunu köyünde hep birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadı