Kızılcahamam MHP seçim startını verdi

Milliyetci Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe teşkilatı seçim startını verdi.İlçe Başkanı Tahir Taşkın yaptıkları çalışmalarla ilgili şunları söyledi.

Seçimlerin yaklaştığı şu ortamda parti olarak seçimlere hazır olduklarını dile getiren Taşkın iki aydan az bir zamanın kaldığı seçimlerde ilçe olarak bazı etkinlikler yaptık.Bu kapsamda geçtiğimiz Pazartesi günü Ülkü ocağında 300-400 kişinin hazır bulunduğu MKYK üyesi ve Milletvekili Adayı Prof.Dr.Mustafa Erdemin katıldığı bir toplantı düzenledik.

Salı günü Kadın konmisyonları tarafından ilçe esnafını ziyaret ettiler ve Bayanların istişare toplantısı yapıldı.Bu çalışmalar devam ederken Çarşamba günü Eski Ankara Milletvekili ve şuanda Milletvekili Adayı Mehmet Arslan ve ilçe teşkilatının da katılımı ile resmi kurum ziyaretleri yapıldı.

Perşembe ve cuma günleri ise yine aynı ekip tarafından sanayi esnafı ziyaret edilerek esnafımızın durumu hakkında bilgi aldıklarını dile getiren İlçe Başkanı Tahir Taşkın Bundan böylede çalışmalarının artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.