Beşiktaş,ta polis hırsız kovalamacası

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, patronu Metin Mızraklı'ya ait 34 PEC 30 plakalı lüks otomobili kullanan Bilal Güden, bir süre sonra Mızraklı'nın Bebek Cevdet Paşa Caddesi'ndeki evinin önüne geldi.

Burada aracı park ederek aşağı inen Güden'in dalgınlığından yararlanan 3 kişi, kontak anahtarı üzerinde olan otomobili alarak kaçtı. Güden'in durumu bildirmesi üzerine kısa sürede polislerce bulunduğu yer b.belirlenen otomobil, takibe alındı.

Polisin ''dur'' ihtarına uymayarak otomobille kaçan şüpheliler, bir süre sonra Ulus'ta girdikleri bir çıkmaz sokakta sıkıştırılınca otomobili terkettiler. Yaya olarak kaçışlarını sürdüren bu kişilerden birisi, girdiği sitenin bahçesinde özel güvenlik görevlilerince yakalanarak polise teslim edildi.

Diğeri ise site bahçesinin duvarına çıkarak kaçmak isterken, polislerce bacağından vurularak yakalandı. Kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sonrası Arnavutköy Polis Merkezi'ne getirilen yaralı ile arkadaşı, daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne teslim edildi. Kaçan üçüncü kişinin yakalanmasına çalışılıyor.