İmam Hatipli öğrencilerin başarısı

 

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı’nca Bilgisayar, Biyoloji, Temel Fizik,Uygulamalı Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Sosyoloji ve Tarih dallarında ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenmektedir.

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından düzenlenen ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ kapsamında okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerinden Ervanur KOCA ve Merve AYDIN'ın Uzm. Tarih Öğretmeni Muharrem SOLMAZ danışmanlığında hazırladıkları "FİLLERİN İZİNDE ANKARA SAVAŞI" adlı Tarih projesi jüri değerlendirmesi sonucu BÖLGE SERGİSİNE katılmaya layık görüldü.Bölge sergisi, Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi A ve B Blok Fuaye Alanları Tandoğan/ANKARA Adresinde 20 Mart 2012 Salı günü başlayacak ve 23 Mart 2012 Cuma günü saat 11.00'de yapılacak kapanış ve ödül töreni ile sona erecektir.

Sergilenlemesi uygun görülen projeler sergi süresince jüri üyeleri tarafından incelenecek ve bunları hazırlayan öğrencilerden jüri üyeleri sözlü sunum isteyecektir. Jüri değerlendirmeleri sonucunda Final yarışmasına katılacak "Finalist" projeler belirlenecektir.

ANKARA AHMET ALPER DİNÇER ANADOLU LİSESİ

ANKARA AYHAN SÜMER ANADOLU LİSESİ

ANKARA AYRANCI AYSEL YÜCETÜRK LİSESİ

ANKARA KIZILCAHAMAM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

ANKARA ÖZEL ARI ANADOLU LİSESİ

ANKARA ÖZEL ÇANKAYA ÇAĞLAYAN ANADOLU

ANKARA ÖZEL MURADİYE ANADOLU LİSESİ ANKARA

ÖZEL MURADİYE SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

ANKARA TOPLU KONUT İDARESİ ANADOLU LİSESİ