İlim Yayma Cemiyetinden İlçe Kaymakamına Ziyaret

Kızılcahamam Kaymakamı olarak ilçemize atanan ve göreve başladığı hafta babasını kaybeden ilçe kaymakamı Mehmet Yıldız’a hayırlı olsun ve başsağlığı ziyaretleri devam ediyor.

Amasra’dan Kaymakamlığı görevinden Kızılcahamam kaymakamlığına atanan Mehmet Yıldız ilçedeki ikinci gününde Babası Yusuf Yıldız’ı kaybetmiş ve izne ayrılmıştı. Hafta başında Kızılcahamam’daki mesaisine başlayan ilçe kaymakamı Mehmet Yıldız’a ilçede bulunan sivil toplum örgütleri, ve vatandaşların yoğun ziyaretleri devam ediyor.

İlçemizde faaliyet gösteren İlim Yayma Cemiyeti ve (KİMDER) Kızılcahamam İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yönetimi ilçe kaymakamını makamında ziyaret ederek başsağlığı ve hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmaları hakkında ilçe kaymakamına bilgi verdi.

Kızılcahamam’a geldiği günden buyana ziyaretlerin yoğun olarak devam ettiğini dile getiren ilçe kaymakamı Mehmet Yıldız “Kızılcahamam gibi iç Anadolu’nun eşsiz bir köşesinde hizmet yapmaktan ve buradaki insanların ilgisinden memnun olduğunu belirterek amacımız Kızılcahamam’a hizmet etmek” dedi