içimizden biri Sinan KAZANCI

Kızılcahamam İmam Hatip ortaokulu tarafından düzenlenen içimizden biri etkinliğinin bu ayki konuğu ilçe müftüsü Sinan Kazancı oldu. okulun konferans salonunda İmam hatip Ortaokulu öğrencileri ile buluşan Kazancı onlara kendi başarılarını ve hayat hikayesini anlatarak yol gösterdi.

İlçe Müftüsü Sinan KAZANCI "İçimizden Biri" etkinliğini İmam Hatip Ortaokulu  konferans salonunda gerçekleştirdi. Sinan KAZANCI hayat hikayesini ve başarılarını imam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle paylaştı.’ Kur’an’a sarıldıkça başarılarım arttı’ dedi

Muharrem ayı, aşure, iman, ibadet ve ahlaki konularda öğrencilere çok önemli dersler verdi. İHO öğrencilerinin sorularını cevapladı. İHO Müdürü Ahmet ÇAKIROĞLU etkinlik için ilçe müftüsü Sinan KAZANCI’ya teşekkür etti.  Sayın müftümüzün dersinden çıkardığımız ana tema -‘ iman, inanç ve kültürümüze ters düşen, evimizde ailemizle izlemekten haya ettiğimiz TV dizilerini izlemektense, inancımıza kültürümüze uygun TV dizilerini izlemenin "Hicret" olduğunu mesajını aldıklarını belitti.