Hükumet bir puana hasret veda etti

Kızılcahamam kaymakamlığı tarafından düzenlenen 100.yıl Voleybol turnuvasında A- grubunda bugün oynana açlar sonucunda gruptan çıkan takımlar belli oldu.

Grubun ilk maçı lider Jandarma ile Sağlık spor arasında oynandı. Grubun iddialı takımlarından sağlık Jandarmaya 3-0 yenildi. A- Grubunda ikinci maç Hükümet Konağı ile İlçe Emniyet arasında oynandı. Grupta iddialı olan fakat yaptığı hatalar sonucu bir puana hasret kalan Hükümet Konağı, İlçe Emniyeti 3-1 yenmesine rağmen 8 puanda kaldı ve gruptan çıkamadı.

A-Grubunda son maç ise İmam Hatip Ortaokulu ile İlçe Müftülüğü arasında oynandı. Grupta Hükümet Konağını yenerek başlayan, Sağlık ve Jandarmaya yenilen Emniyeti Hükmen 3-0 yenen İmam Hatip ile İlçe müftülüğü arasında oynan maç seyir zevki yüksek bir maç oldu. İmam Hatip bu karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak averajla sağlık spora averaj sürprizi yaptı ve gruptan çıkmayı başardı.

27.03.2013 Cuma günü B- Grubunda oynanacak maçları ile eleme maçları tamamlanmış olacak. B- Grubunda ise Anadolu Lisesi gruptan lider olarak çıkmayı garantilerken,  Ayşe bezci ikinci oldu.

Gruplarda maçların tamamlanmasının ardından, Anadolu Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu karşılaşacak, Jandarma ile de Ayşe Bezci yarıfinal maçı oynayacak, bu maçlardan galip gelenler final oynamaya hak kazanacak.