Hava sıcaklığı artacak

Hava sıcaklığı yarından itibaren kuzeybatı kesimlerde, Çarşamba günü ise tüm yurtta hissedilir derecede artacak. Meteorolojik verilere göre, yurt geneli bugün parçalı ve çok bulutlu olacak. Yağışlar doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, batı ve orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinde etkili olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in İç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Hava sıcaklığı; yağışla birlikte azalacak.

Hava sıcaklığı yarın kuzey batı kesimlerde, çarşamba günü tüm yurtta artacak. Ege Bölgesi ve Marmara parçalı bulutlu ve sisli olacak. İç bölgelerin çok bulutlu olması beklenirken, Doğu bölgelerde kar yağışı olması tahmin ediliyor. Yağışlar Orta Karadeniz kıyılarında, Doğu Karadeniz'de, Doğu Anadolu'nun doğusunda etkili olacak.

MUĞLA'DA FIRTINA

Bodrum ve Kaş ile Finike ve Anamur arasında denizde fırtına ve rüzgar beklendiği bildirildi.

Muğla Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıya göre, bu sabah saatlerinden itibaren başlaması beklenen fırtınanın yarın öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.