Hastane\'de değişim devam ediyor

Kızılcahamam Devlet Hastanesi bilgisayar yazıcı ve ekipmanlarını değiştirdi.

İlçemiz Devlet Hastanesinin bilgi işlem ekipmanları, yazıcılar ve diğer ekipmanları büyük ölçüde yenilendi.

Ankara İl Genel Meclisi Başkanı ve Kızılcahamam İl Genel Meclis Üyesi ve Ak Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı olduğu söylenen Ahmet Arslanoğlu tarafından İller Bankası katkılarıyla hastane hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 tam donanımlı bilgisayar, 6 adet barkot yazıcı, 5 adet lazer yazıcı, 4 adet hasta bilgilendirme ekranı (32" 82 Ekran LED TV) 1 adet çok fonksiyonlu yazıcı 5 adet ( 17" ) bilgisayar ekranı, 1 adet doküman yazıcı,1 adet engelli baskülü ve 9 adet güvenlik kamerası hastanenin bilgi işlem birimlerinin hizmetinde kullanılmak üzere telim edildi.

Bilgisayarların Kızılcahamam Devlet Hastanesi hizmetlerinde kullanılmak üzere teslim edilmesi dolayısı ile, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet ARSLANOĞLU bu makamları ilçemize hizmet etmek amacı ile işgal ediyoruz. Hastanemizin böyle bir ihtiyacı vardı gidermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”dedi.

Hastane yetkilileri de şimdiye hastanenin her alanında desteğini eksik etmeyen Ankara İl Genel Meclisi Başkanı ve Kızılcahamam İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Arslanoğlu’na teşekkür etti.