Halk Eğitim Merkezi İyi Uygulama Ödülüne Layık Görüldü

KIZILCAHAMAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ “KIZILCAHAMAM KODLUYOR” PROJESİYLE “EĞİTİMDE İYİ UYGULAMA” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlarda uygulanan, “İyi Uygulama Örnekleri” ödül töreni Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Reha DENEMEÇ ve Hayat Boyu Öğrenme Gn Md. Sayın Mehmet Nezir GÜL’ün katılımları ile Başkent Öğretmen Evinde gerçekleştirildi.

Hayat boyu öğrenme genel müdürlüğünün düzenlemiş olduğu programda Türkiye genelinde hizmet veren 992 Halk Eğitimi Merkezinin 195 çalışması incelendi 11 iyi uygulama örneği ödüle layık görüldü.

Atölyenin  tüm ilçeye hizmet veriyor olması, sürdürülebilir olması ve bugüne kadar yapılan çalışmaları göz önünde bulundurarak, Yenilikçi, özgün ve 2023 vizyonuna katkı sağladığı için  Kızılcahamam Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde kurulan  “KIZILCAHAMAM KODLUYOR” atölyesi ödüle layık görüldü.

Ödül törenine Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Gürkan HAZAR, Proje Koordinatörü ve Eğitimcisi Burak YORULMAZ, Proje Koordinatörü ve Eğitimcisi Eyüp AKBULUT davet edilerek Bakan Yardımcısı Reha DEMEÇ tarafından plaket ve başarı belgeleri takdim edilmiştir.