Hakim Ahmet Dönmez veda etti

Kızılcahamam’da 4 yıldır hakim olarak görev yapan Ahmet Dönmez terfiyen Yargıtay hakimliğine atanması dolayısı ile arkadaşları tarafından hakim evinde veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Serdal Yıldırım, Jandarma Komutanı Mustafa Hazırbulan, Emniyet Müdürü Sedat Karakaş, garnizon komutanı çağlayan Bozkaya, ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı yaptığı konuşmada Kızılcahamam biz hakim ve savcılar için havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ama bereketli bir yer, buraya gelen arkadaşlarımız ya Ankara’ya ya Yargıta’ya veya Mehmet beyde olduğu gibi doğuya başsavcı olarak gidiyor.Hakim beyde Yargıtay’a gidiyor kendisini tanımaktan büyük mutluluk duydum, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum dedi.  

Kızılcahamam adliyesinde 4 yıldan buyana görev yapan Hakim Ahmet Dönmez ise yaptığı konuşmada görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür ederek, buradan uzaklara gitmiyorum Kızılcahamam’dan ayrılmak zor ama Ankara’da olacağım için her zaman görüşme imkanımız olacak herkese teşekkür ediyorum dedi.

Veda yemeğinde Kızılcahamam seymenleri oyunlarını sergilediler.

Kızılcahamamhaber olarak hakimbeye yeni görevinde başarılar diliyoruz