Haftanın Şenlik programı şöyle

İlçemiz köylerinde yapılan şenlikleri kızılcahamam haber olarak takip etme imkanı bulamıyoruz.Dolayısı ile bu konuda insanlarımıza istediğimiz oranda bilgide aktaramıyoruz şimdiye kadar köylerimizde olan ve bundan sonra olacak köy şenlikleri ile ilgili fotoğraf ve bilgileri kizilcahamamhaber@gmail.com adresine yolladığınız takdirde kızılcahamamhaber sayfalarında yer vereceğimizi siz hemşehrilerimize buradan duyuruyoruz.

Yaz mevsiminin gelmesi ile Kızılcahamam genelindeki köylerde şenlikler, festivaller düzenlenmeye başlandı. İlçemiz Bulak Köyü Kültür ve Turizm Şenlikleri'ne de 10 Temmuz Cumartesi günü aşağıdaki şenlik programı çerçevesinde yapılacaktır.

17.00 Köy Camiinde Mevlid-i Şerif 18.30 Köy Girişiindeki Sosyal Tesis Alanında Yemek 19.30 Açılış , Saygı Duruşu, İstiklal Marşı Yerel Sanatçı Seymen Ekibi Mehter Ekibi Emine Koç Konseri [TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı] Bora Gencer Konseri [Pop Müzik Sanatçısı] Soğan Dolması ve Baklava Yarışması Hediye Çekilişleri Havai Fişek Gösterisi Kapanış