Güreşçilerimiz destan yazmaya devam ediyor.

23’üncü Karapürçek Yağlı Güreşleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Adet olduğu üzere başpehlivan ağabeylerinin müsabakalarından önce er meydanına çıkan minik güreşçiler, hem meydanı ısıttı hem de gelecekte ne kadar başarılı güreşçiler olacaklarını ispatlama imkanı buldular.

Karapürçek Yağlı Güreş meydanında başpehlivanlar kadar, genç güreşçilerin mücadeleleri de ilgiyle izlendi. Küçük yaştan itibaren spor yapmaya başlayan genç pehlivanlar, atletik yapıları ve kondüsyonlarıyla büyük beğeni topladı.

23.Karapürçek Yağlı güreşlerinde Kızılcahamam Belediyesi güreş takımı da destan yazdı.Minik 1 boyda Alperen Bal ikinci, Minik 2 boyda Muhammet Yıldırım Birinci, Cavit Acar ikinci, Teşvik boyda Kadir Er üçüncü, Ayak Boyda Yücel Ünal ikinci, Deste küçüklerde Halil Sarıkaya birinci, Deste Büyükte Taha Sarı birinci oldu.

İstanbul Şilede yapılan güreşlerde ise Ömer Yıldırım 1 ci Taha Sarı 3 cü, Yücel Ünal 3 cü Seyfettin Uslu 3.cü olarak büyük başarı gösterdiler. Kızılcahamam'da yapılan sporlar içerisinde sürekliliği ve sporcularının tamamının Kızılcahamamlı olduğu güreşlerde başarı da sürekli hale geldi. Emeği geçen herkesi kutluyoruz.