Gelecek 10 yıla damga vuracak isim

 

World Soccer, stilini Macarlar’ın efsanevi futbolcusu Puşkaş’a benzettiği Arda Turan’ı, gelecek 10 yıla damgasını vuracak isim olarak nitelendirdi.
     
     Övgü dolu sözler yazdı
      Galatasaray’da yıldızı her gün biraz daha parlayan Arda, Avrupa’nın da yakın takibinde... World Soccer Dergisi, sayfalarında geniş yer ayırdığı milli futbolcu hakkında, “Stili Macarlar’ın efsanevi futbolcusu Puşkaş’a benziyor. Gelecek 10 yıla damga vuracak yeteneklere sahip'' yorumunda bulundu. World Soccer’ın, ocak sayısında Nick Bidwell imzasıyla yayımlanan yazıda şöyle denildi:
     
     Duruş-kalkışları süper
      “Türkler’in yetenek kutusu Arda Turan, defansları yıpratıyor. Milli futbolcunun duruşları ve kalkışları inanılmaz. Topla birlikte iki ayağıyla da dripling yapabiliyor. Olağanüstü bir yeteneğe sahip. Futbol stili Puşkaş’ı andırıyor. Şu anda bütün büyük kulüplerin göz hapsinde. Ayrıca İtalya-Türkiye milli maçındaki performansıyla herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.''
     
     Herkes ona koşuyor
      Son yıllarda yeni yıldız üretmekte zorlanan futbolumuz, Florya tarlasından yeşeren Arda Turan’a dört elle sarıldı. Herkesin hayranlık duyduğu ve incitmemek için özel çaba harcadığı milli futbolcu, Galatasaray’ın Antalya kampını ziyaret eden Serik Yükseliş Koleji İlköğretim öğrencileri tarafından da sevgi çemberine alındı. Bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektiren Arda, daha önce söz verdiği Ümit Orhan adındaki bir çocuğa kramponlarını hediye etti.
 

MİLLİYET