Futbol turnuvasında Anadolu farklı yendi.13-2

Kızılcahamam Kaymakamlık Kupası Kamu Kurumlarıarası Futbol Turnuvasında bugün nefes kesen mücadeleler yaşandı. Anadolu Lisesi  Voleybolda Olduğu gibi futbolda da esip gürlemeye başladı. Güçlü bir kadro ile Futbol turnuvasındaki ilk maçına çıkan Anadolu Lisesi Karayolları Çeltikçi ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar, üstün bir futbol oynayan Anadolu Lisesi Çeltikçi Karayollarını 11-3 gibi farklı bir skor ile geçerek Turnuvada yine Şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. 

Maçta üzücü bir olayda yaşandı Çeltikçi Karayolları Sporcusu Hacı ile Çarpışan Anadolu Lisesi oyuncusu Ersan hoca kafasını direğe çarptı.Kafası açılan Ersan Hoca hastaneye kaldırılarak dikiş atıldı. Hastaneden tekrar sahaya gelen Ersan hocanın sağlık durumunun iyi olması herkesi sevindirdi 

Günün ikinci maçı  Devlet Hastanesi ile Ayşe Bezci arasında oynanadı. Grubun iki iddialı takımının maçı büyük bir çekişmeye sahe oldu.Baştan sona büyük bir heyecan içerisinde geçen maç, seyirciler arasında büyük bir keyif ve heyecan ile izlendi.Seyirci hop oturup hop kalktı.Maçın son dakikalarına 7-6 önde giren Hastane üstünlüğünü koruyamadı ve son dakikada gelen gol ile maç berabere bitti.Maç öyle heyecanlı geçtiki voleybolda sakatlanan ve yürümede zorluk çeken Mustafa Çelebi beraberlik golüne sevinmek için sakat bacağı ile tele ikimetre tırmanması herkesi şaşırttı.