Futbol turnuvası bir dahaki bahara kaldı

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam'lılar Derneğinin ortaklaşa düzenleyecekleri Futbol turnuvası Bu yılki sosyal ve kültürel etkinliklerin yoğunluğu  dolayısı ile  2010 Haziran ayında yapılacak.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun ÜNAL ve Kızılcahamam'lılar Derneği Başkanı Beyhan SARI tarafından organize edilecek BAHAR TURNUVASI, daha kapsamlı bir şekilde önümüzdeki yılın Haziran ayında yapılacağı belirtildi.

Kızılcahamam'lılar Derneği Başkanı ve Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan SARI yaptığı açıklamada " Maşaallah bu yıl Belediye Başkanımız Coşkun ÜNAL Kızılcahamam'lı hemşehrilerimizi ve Kızılcahamam'a ziyarete gelen misafirlerimizi Sosyal ve Kültürel etkinliklerde neredeyse doyuma ulaştırdı. 5 ay gibi kısa bir süre içerisinde birçok etkinliğe imza atan Belediye Başkanımız Coşkun Beyi tebrik etmek ve kutlamak istiyorum. İnşallah bu birlikte düşünmüş olduğumuz Turnuvayı daha kapsamlı ve geniş düşünerek önümüzdeki yıl dolu dolu yapmayı planladık  Kızılcahamam'a ve Kızılcahamam adına yakışır bir turnuva gerçekleştireceğiz " dedi.