Fikret Böcek zehirlenerek hayatını kaybetti.

Su tankerinin içinde donan suyu mazotla çözmek isteyen şoför hayatını kaybetti.

Kızılcahamam Çeltikçi gişeler mevkiinde meydana gelen olayda, su tankerinin donan suyunu mazot yakarak çözmeye çalışan tanker şoförü zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay bugün öğle saatlerinde Çeltikçi Karayolları 42.şube şefliği önünde bulunan park yerinde meydana geldi. 06 DJ 8823 plakalı taşeron bir firmaya ait su tankerinde 06.01.2014 pazartesi günü sigorta girişi yapılan ve bugün şoför olarak iş başı yapan Fikret Böcek (60)  park yerinde bulunan aracını hazırlamak için su tankerinin yanına gitti. Tankerde bulunan suyun donduğunu gören Fikret Böcek bir tenekenin içerisinde donan suyu çözmek için bir tenekede içerisinde mazot ve odun parçalarını yakarak donan tankerin içerisine girdi.

Tankerin içerisinde yoğun duman altında kalan Fikret Böcek (60) zehirlenerek olay yerinde hayatını kaybetti. Su tankerinden çıkan dumanı gören arkadaşlarının olayı fark etmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ilk olay yerine geldiklerinde Fikret Böceğin zehirlenerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Kızılcahamam cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Cenaze Kızılcahamam devlet hastanesi morguna kaldırıldı.