Ev hanımları bu kez şaşırttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiye Kızılcahamam halk Kütüphanesi Müdürlüğü 2012 yılı içinde en çok kitap okuyan yetişkin bayanlar düzeyinde istatistikle belirlenen ilk 3 bayan okuyucu ve Halk Kütüphanesi idarecilerini İlçe Kaymakamı Mustafa Çit kaymakamlık makamında kabul etti.

İlçe kütüphanesi tarafından Okuma alışkanlığını geliştirmek, amacı ile ev hanımlarının teşvik edilmesi amacı ile yapılan etkinlikte ilçemizden en çok kitap okuyan üç kişiye ilçe kaymakamı Mustafa Çit tarafından küçük altın ve belge ile ödüllendirildi.

Ev hanımları 8 Mart dünya kadınlar gününde süpriz yaparak herkesi şaşırttı.Onları kermeslerde, toplantılarda hanımların ilgi alanı olarak bildiğimiz işlerde görmeye alışık olduğumuz ev hanımlarını,Toplum olarak okuma alışkanlığımızın olmadığını, okumayı sevmediğimiz bir alanda  ev hanımlarının yapmış olduğu bu davranışın herkese örnek olmasını diliyoruz.

kitap okuyarak herkese örnek olan bayan okurlar Afife Işık (73 kitap), Seher keçeçi ( 57 Kitap), Tülay Çetin ( 42 Kitap) okuyarak ödül almaya hak kazandı ve ödülleri olan küçük altınları aldı. Bu güzel alışkanlığın herkese örnek olmasını diliyoruz.