Esnaf İmza topladı.

Kızılcahamam Cengiz Topel caddesi esnafı Belediye tarafından uyguanan tek yön uygulamasının kalkması için bir araya geldi.Salon ışıkta bir araya gelerek sorunlarını tartıştı.

Cengiz Topel caddesi üzerinde ticaret yapan 30 a yakın esnaf Belediye Başkanına sunmak üzere imza topladı.İlçede yaklaşık bir yıldan buyana uygulanan tek yön ygulamasının kalkmasını isteyen cadde esnafı, bunun yerine 30 dakikalık ücetli park uygulamasının getirilmesini istiyor.

Mağdur olduklarını dile getiren Cengiz Topel Caddesi esnafı ilçeye gelen misafirin caddelerine uğramadığından şikayetçi.Cadde üzerinde bulunan çiçekliklerin de kalkmasını isteyen esnaf insanların çiçeklik dolayısı ile yolda geçemediğini ve işyerlerine gelmediğinden yakınıyor.

Konu ile ilgili hazırladıkları dilekçeye imza atan esnaf sorunlarını Belediye Başkanına iletmesi ve başkandan randevu alması için dilekçelerini MHP ilçe başkanına teslim etti.Konu ile ilgili Belediye Başkanı Coşkun Ünal ile Cengiz Topel Caddesi Esnafı  sorunları tartışmak üzere önümüzdeki günlerde bir araya gelmesi bekleniyor