Erdoğan Kızılcahamam'da köylülerden alışveriş yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Önceki gün Ankara Milletvekili hemşehrimiz Prof.Dr.Emrullah İşler, ve ailesi ile birlikte mevlit sonrası Çamlıdere'de bulunan Semerkandi Hz. türbesini ziyaret etti. Daha sonra  külliye dışında bulunan yöresel satış yapan esnaftan alışveriş yaptı.Başbakanın yanında Kızılcahamam'a dönüşü sırasında ise Yanıkköy önünde bulunan ve yöresel sebze meyve satan köylülerin yanına uğradı burada meyvelerin tadına bakan Erdoğan bölgede bulunan vatandaşlarla sohbet ett.

Diğer yandan her sabah spora çıkan Bakan ve milletvekillerinden Enerji Bakanı Taner Yıldız ve İstanbul milletveki ve eski futbolcu Hakan Şükür şehir merkezini gezerek esnafı gezdiler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız da güne sporla başladı. Yıldız, Şükür antrenörlüğünde koşuya çıktı. Yıldız ve Şükür birlikte spor yaparak, şehir merkezini gezdi. Yıldız, basın mensuplarının "Sabah sporundan mı geliyorsunuz?" sorusuna, "Gençlere değil, ihtiyarlara spor yaptırmak nasıl bir duygu onu bence Hakan Şükür'e sormak gerekir" cevabını verdi.