En yüksek makama Kızılcahamamdan ziyaret

Her sene olduğu gibi bu yıl da çocuklar 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kısa süreliğine makam koltuklarına oturacaklar. Önemli makam koltuklarına oturacak öğrencilerin;  bazı faaliyetlerde öne çıkmış ya da bazı artı özelliklere sahip olmuş okullardan seçildiği bilinmektedir. 

            İlçemiz Perihan Erdoğan İlköğretim Okulu bu öğretim yılında; TKY alanında ekip çalışmasıyla yaptığı projeyle Ankara’da toplam 643 proje içerisinde ilk 15’e girerek mansiyon ödülü aldı. “Bu benim projem” adlı yarışmada ise yine bu okulun öğrencilerinden Berat Özcan’a ait proje ülke genelinde toplam 60.000 küsur proje içerisinde ilk yüze girerek Türkiye finaline kaldı. Ayrıca Hayrunnisa Mühürdaroğlu adlı öğrencinin yapmış olduğu resimlerle de gerek ilde gerekse Türkiye genelinde çeşitli dereceler alarak sesini duyurdu. 

            Bütün bunlardan dolayı Perihan Erdoğan İlköğretim Okulu bu yıl 23 Nisanda Cumhurbaşkanlığı Makamını ziyaret edecek okul olarak seçildi. Bu okulumuzdan bir öğretmen ve 10 öğrenci 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Makamını ziyaret edecek. Ziyaret esnasında 10 öğrenciden birisi kısa süreliğine Makam koltuğuna oturup ülkeyi yönetecek. Dolayısıyla kısa süreliğine de olsa ilk defa bir Kızılcahamamlı Cumhurbaşkanı olmuş olacak. 

            Kızılcahamamhaber olarak; İlçemize bu onuru yaşatacağı için, Perihan Erdoğan İlköğretim Okulu Yöneticilerini, Öğretmenlerini, Diğer Çalışanlarını ve Öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.