Elektrik kesintisi Kızılcahamam yine karardı

Kızılcahamam’da elektrik uzun yıllardan buyana devam eden elektrik kesintileri vatandaşın tepkisine neden olmaya devam ediyor.

Günde birçok kez kısa süreli gidip gelen elektrikler Kızılcahamamlıları canından bezdirirken, Sürekli enerji kesintisinden dolayı asansör ve bilgisayarlarını kullanamayan vatandaşlar kesintilere tepki gösterdi. 

Kızılcahamam’da her ay yapılan Kent Konseyinin de gündem maddesini oluşturan Elektrik kesintileri ile ilgili İlçe Kaymakamı Bilal Çelik ve Belediye Başkanı Coşkun Ünal kurum müdüründen bilgi aldı. TEDAŞ Kızılcahamam işletme müdürü verdiği bilgide son zamanlarda doğal sebepler sonucu kesintilerin yaşandığını, Leyleklerin tele takıldığı ve bu sebeple kesintinin yaşandığını ifade etti.

 

Kızılcahamam’da elektrik kesintilerinin tartışıldığı bir ortamda gece saat 21.30 civarında giden elektrikler ilçeyi yarım saat karanlıkta koyarken akıllara şu soru geldi.(Bizim leylekler gece demi uçuyor) yetkililerin konu ile ilgili biran önce önlem almaları ve Kızılcahamam’ı bu karanlık ortamdan kurtarmaları konusunda çalışma yapmalarını temenni ediyoruz.

 

Esnaf sıkça yaşadığı bu kesintiler dolayısı ile tepkili. Saat 24.00 kadar açık olan bir iş yeri sahipleri 21.30 da giden ve yarım saat gelmeyen elektrik dolayısı ile mekanlarının tamamen boşaldığını ifade ederek kesinti istemedikleri dile getirdiler.