Eğitim Bir Sen Kızılcahamam\'daki üyeleri ile Eliz Otelde Toplandı.

Eğitim Bir Sen Kızılcahamam Temsilciliği  tarafından Eliz Otelde Üyeleriyle  kaynaşma ve istişare toplantısı düzenledi.Toplantıya Konya Milletvekili  Halil  ETYEMEZ,Kızılcahamam AK Parti İlçe  başkanı Süleyman ACAR ve İlçe  milli Eğitim Müdürü Veli KARAKUŞ, 3 Nolu Şube Başkanı ile  Okul müdürleri ve çok sayıda üye katıldı.

Eğitim Bir Sen Kızılcahamam İlçe Başkanı Hacı ÜNAL yaptığı  selamla konuşmasında, öğretmene Performans  uygulamanın sakıncalı bir çok yanı olduğunu dile getirerek bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini dile getirdi.

Ardından Fariz ÖZTÜRK, Mehmet Akif İNAN ‘IN    “Mescidi Aksayı gördüm Düşümde” şiirini kendi bestelediği   formada seslendirdi. Daha sonra Ankara 3  Nolu Şube başkanı Ahmet AYDINSOY ; Öğretmenin değeri konusuna değindi.  Arkasından Cumhuriyet İlkokulu sınıf Öğretmeni Dursun ÇALIŞKAN,  kendi yazdığı “ Kutlarım Sizi” şiirini okudu. Toplantıya önceden Çalışma Bakan yardımcılığı da yapmış  Konya Millet Vekili  Halil  ETYEMEZ, Devlet  yapılanması ve  Nizâmülmülk  ve Nizamiye Medreseleriyle ilgi anlamlı bir konuşma yaptı .

Toplantının ardından katılımcılara yemek ikramı  ile toplantı sona erdi.