Ecel camii merdivenin de yakaladı.

Kızılcahamam yukarı merkez  camii emekli müezzini Bekir ER Cuma namazını kılmak için hastaneden izin alıp geldiği camiide merdivenden düşerek hayatını kaybetti.

Kızılcahamamhaberin edİndiği bilgiye göre hac ibadetini yapmak için gittiği kutsal topraklarda rahatsızlanan ve hac dönüşü devam eden rahatsızlığından dolayı Kızılcahamam devlet hastanesinde tedavi altına alınan Bekir ER (67) doktorlarından Cuma namazını kılmak üzere izin alarak aşağı merkez camiine geldi burada abdestini aldıktan sonra namaz kılmak için merdivenlerden çıkarken biranda dengesini kaybeden Bekir ER düşerek kafasını beton zemine çarptı.

Camiye gelen cemaat tarafından hemen Kızılcahamam Devlet hastanesine kaldırılan Bekir Er doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.Ömrünün büyük bölümü Kızılcahamam yukarı merkez camiinde geçiren  Bekir Er  67 yıllık bir ömrü yine camii yolunda tamamladı.

Merhum Bekir Er hocamızın cenazesi Cumartesi öğle namazına müteakiben Aşağı merkez camiinde kılınarak ilçe mezarlığında toprağa verilecek.Merhuma kızılcahamamhaber olarak Yüce mevladan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.