Doğa Sporları Gönüllüleri Hafta Sonunu Doğada Geçirdi

Kızılcahamam Doğa Sporları Gönüllüleri tarafından hafta sonu yapılan yürüyüşe Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, Belediye Meclis üyesi Adem Emin Atakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Dede Ünal, Ersan Ünlü ve Mustafa Özdemir  katıldı.

betandyou

Doğa severliği ile ön plana çıkan ve ilçemize geldiği günden buyana Kızılcahamam'ın güzelliklerini tanıtmak ve bu güzellikleri yaşamak için Kızılcahamam Doğa Sporları Gönüllüleri adından bir grup oluşturarak Belediye Başkanı Süleyman Acar ile birlikte Kızılcahamam'ın güzelliklerini her hafta değişik bir güzergahta doğanın güzelliklerini adımlıyorlar.

Bu hafta Soğuksu Milli Parkı Göllü Mevkiinden başlayan gökdere mevkiini takip ederek  Kızılcaören Yaylasını takip eden yürüyüş Javsuda son buldu. Kızılcahamam Doğa Sporları Gönüllüleri 17 km yol kat ettiler.Yürüyüşü katılanlar çok güzel bir günde ve havada yapılan dağ yürüyüşünün muhteşem olduğunu dile getirdiler. Hiçbir olumsuzluk yaşanmadığı katılımcılar temiz havayı teneffüs ederek her karesi muhteşem doğa güzelliklerinde fotoğraf çekme şansı yakaladı.

kazansana giriş