Diyanet aşçılarını Ayşe Bezcinin Ustalarına emanet etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda Diyanet İşleri Başkanlığında çalışmakta olan aşçılara Hijyen ve Sanitasyon, HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizleri) ve Menü planlamaları konularında 10 saatlik eğitim verdi. Eğitimin uygulama sürecinde Müdür yardımcısı Mustafa ÇELEBİ, Usta öğreticiler Seyit Ahmet DEMİRBİLEKLİ, İbrahim PEÇENEK ve Yakup İLHAN görev aldı.

Okul Müdürü Handan ARSLAN eğitime gelen ustalarımızla eğitim veren usta öğreticilerimizin çok iyi anlaştıklarını birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi bir uyum yakaladıklarını ifade ederek, Mutfak sektöründe gelişimin sağlanabilmesi için sürekli bilgi alışverişi yapılması gerektiğinin önemini belirtti.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ünal KAYA uygulama sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlandırıldığını belirterek önümüzdeki günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı olarak  benzer uygulamaların yapılarak personele kendilerini geliştirme imkânı sağlamak istediklerini ifade etti.