Din görevlileri tecrübelerini paylaştı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan tecrübe paylaşımı toplantısı ilçe müftlüğüne bağlı din görevlilerinin katılımı ile Kızılcahamam Belediyesi Toplantı ve Nikah Salonunda yapıldı.

Toplantıya Kızılcahamam Müftüsü Tahsin Aydın, ve ilçede görev yapan imam hatipler katıldı.

Cami hizmetlerinin verimliliğini arttırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak, hizmetlerin etkinliğine ve verimliliğine katkı sağlamak amacıyla başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş cami görevlilerinin tespit edilmesi amacı ile, yapılan toplantıya imamlar yoğun ilgi gösterdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Antalya’da düzenlenen "Cami Görevlileri Çalıştayı" çerçevesinde, din görevlilerine yönelik "Tecrübe Paylaşımı" Diyanet İşleri Başkanlığınca görevlendirilen, Dr.İsmail Yıldız, Hacı Mehmet Atalay ve Yüksel Kancını din görevlileriyle tecrübe ve çalışmalarını paylaştı.

Sabah başlayıp iki saat süren toplantıda imamların görüşleri de alınarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Antalya'da yapılacak "Cami Görevlileri Çalıştayı" çerçevesinde yapılacak toplantılarda ele alınacak.

 

 

,