Dikkat!!! hırsızlar tatil yapmıyor

Kızılcahamam'da son haftalarda hırsızlık olaylarında bir artış olmaya başladı.Geçtiğimiz hafta kadirbeyde birçok boş eve giren hırsızlar şehir içinde bulunan evlerede zengin fakir ayırt etmeden gözüne kestirdiği eve girip bulabildiğieşyaları çalıp kaçıyorlar.

Önceki gün Cumhuriyet Caddesi engürel sokakta bulunan E.B. ye ait evin kapı kilitlerini kırarak içeri giren hırsızlar evin hertarafını dağıtmışlar.Karıştırmadık birşey bırakmayan ve heryanı dağıtan  hırsızlar çocuğuna yeni aldığı telefon ve birkaç küçük altını alıp olay yerinden uzaklaşmışlar. Polis olay yerinde parmak izi alırken hırsızları bulmak için soruşturma başlattı.

Vatandaşların kapılarını mutlaka kilitlemeleri konusunda da uyaran emniyet yetkilileri, çelik kapıları kesinlikle kilitlemden evden çıkmayın, genelde hırsızlık olaylarının kilitlenmden kapatılıp giden evlerde meydana geldiğini ifade eden emniyet yetkilleri, kapı kırılıp hırsızlık yapılan bir vaka yok bu yüzden vatandaşlar evlerinden bir tarafa ayrılırken kendi emniyet tedbirlerini alsınlar, kapılarını kilitlemeden bir yere gitmesinler dedi.