Devlet bakanı Murat Başesgioğlu Ankara Konakta  

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, genel müdürlük üst düzey yöneticileri ve 81 ilin müdürlerinin katıldığı İl Müdürleri değerlendirme ve planlama toplantısı 6-7 Aralıkta Kızılcahamam Asya Termalde başladı.

 

Toplantının açılışına katılmak üzere Spordan Sorumlu Devlet bakanı Murat Başesgioğlu da Kızılcahamam’a geldi Asya da toplantıya katılan bakan buradan akşam Yemeği için  beraberinde 81 il müdürü ve bürokratları ile  ilçemizin güzide mekanlarından Ankara Konağa kuzu çevirme yemeye geldi.

Ankara Konak girişinde Ali Güven ve Esnaf Kefalet Odası Başkanı Sami Serttek tarafından  karşılanan bakan bir süre ocakta dönen kuzuları inceledi.81 ilin müdürleri ve bürokratları ile burada akşam yemeğine katılan Devlet bakanı Murat Başesgioğlu  yemek çıkışında işletme sahibi Ali Güven beye konak ve kuzu çevirme için teşekkür etti

Yemekten sonra ilçeden ayrılan, Devlet bakanı Murat Başesgioğlu nun ardından canlı müzik eşliğinde konakta eğlence vardı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve 81 il müdürü müzik  eşliğinde günün stresini attılar.

 

İki gün devam edecek olan toplantı 7 Aralık Cuma günü 16:00 da yapılacak kapanışın ardından sona erecek