CHP Kızılcahamam İlçe Teşkilatında Depren, Yönetim İstifa Etti.

Kimse zannetmesin bu bir sondur, Asıl mücadelenin başladığı zamandır. dedi CHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Yüksel ALTUN ve yönetim kurulu komple istifa etti.

Kızılcahamam İlçe Başkanı Yüksel ALTUN Kızılcahamam Habere yaptığı açıklamada şunları söyledi." 2017 yılında yapılan kongre sonucunda ilçe yönetim kurulu görevini devraldık.O günden bugüne dek yüksek bir fedakarlık ve inançla iktidara ve onun uygulamalarına karşı, zor bir bölge olan ilçemizde mücadele ettik. Bu süre zarfında yanımızda göremediğimiz Ankara il Başkanlığımızın aslında karşımızda olduğunu tecrübe ederek öğrenmiş bulunmaktayız.

İl yönetimimizden görevden alınacağımıza dair bilgilerin gelmesi nedeniyle "Kızılcahamam İlçe yönetiminin ipini, çalışmalarımızdan dahi haberdar olmayanların çekmesini kabullenemeyiz" anlayışı ile kendi ipimizi kendimiz çekmeye karar verdik.

Görev yaptığımız süre içinde CHP  Ankara İl Başkanlığının Ankara'yı Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinden ibaret sandığını düşünmüştük tam da kongreler sürecinde uğradığımız haksızlık nedeniyle bile olsa Ankara’da Kızılcahamam adında bir ilçenin varlığını Öğrenir olmalarından ayrıca memnuniyet duymaktayım.

Sudan gerekçelerle, dış ilçelerin üzerine  "Görevden Alma Kozunu" Demokrasinin kılıcı gibi tutan yönetimi yine yakın bir sürede Haymana, Evren, Bala, Şereflikoçhisar gibi benzer toplumsal yapıları olan İlçelerde de aynı uygulamaya gitmişti buradan bakıldığında sorunun daha etkin daha verimli bir örgüt anlayışından değil, İl kongresinde oy kullanacak delegeleri manipüle etme ihtirasından kaynaklandığını açıkça görülmektedir anlaşılıyor ki parti çalışmalarında yoğun ve pasif davranan il yönetimi söz konusu "Kongre" olunca ve aktif hale gelmektedir.

Ankara Büyükşehir belediyesinin kazanılmasında büyük rol oynayan dış ilçelerin sadece delege havuzunun bir parçası olarak görülmesi kabul edilemez. İl Kongresi’ni kazanmak adına dış ilçelerde tahakküm kurmaya  çalışan bir anlayış 25 yıl sonra Ankara halkına gerçek hizmet üreten  ve üretecek olan Mansur Yavaş’ın da gücü ve saygınlığını bir "vaad" aracı olarak kullanmaktan geri durmamaktadır.

Bu ve benzer yöntemlerle yapılan bir kongre organizasyonunu her şeyden önce siyasetinnezaketinden uzak bir tutumdur.

Biz aşağıda imzaları bulunan Kızılcahamam İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Şerefimiz ve inancımıza olan güvenimizden başka hiçbir destek görmeden yürüttüğümüz çalışmaları burada noktalıyor ve Kızılcahamam ilçe yönetim kurulu görevinden İstifa ediyoruz.

Bu  istifa bir ricat değil,  doğruların anlaşılması için bir işaret fişeğidir

CHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Yüksel ALTUN

·         Mehmet Ali Kaya

·         Mehmet Demirtaş

·         Ali Sayar

·         Oğuz Kaptan

·         Fatma Kaya

·         Ahmet Gül

·         Osman Akpınar

·         Zeliha Yavuz

·         Oğuz Akdoğan

·         Hüseyin İlhan

·         Zekai Ergelen

·         Fatma Şengül Özdemir

·         Orhan Fidan

·         Mustafa Sözer

·         Meryem Aktaşoğlu